HANTVERKSBAKAT OCH GRÖNT I VÅRT CAfÉ
Trädgårdscaféet hittar du i vår lada och i det påbyggda orangeriet. Miljön präglas av vår strävan att skapa hållbara och smarta lösningar för planetens välmående. Sommartid öppnar vi uteserveringen i vår härliga trädgård.
Maten vi serverar är vällagad och en njutning för alla sinnen. Den ska vara nyttig för vår jord och göra gott för människor. Vi serverar endast näringsrik och ekologisk mat, fri från tillsatser och bekämpningsmedel.
För oss är bakning och matlagning ett hantverk, allt som kommer ut ur vårt kök görs från grunden. Vi bakar hantverksmässigt på mjöl från Sveriges kulturarvssorter, ekologiskt och producerat i landet.
Vi arbetar mycket med surdeg och långsamma jäsningsprocesser för att få smakrikt, hälsosamt och mättande bröd och bullar. Allt bakas i vår vedeldade ugn. Vi väljer råvaror med omsorg och hyllar våra lokala bönder och producenter.
BAGERIET
Vårt bageri inspireras av säsong och skaparlust. Vi låter bakverken följa årstiderna och det trädgården och åkrarna erbjuder för att bli så fräscha och goda de kan bli. Vi älskar kulturspannmål, surdeg och våra egenodlade ätbara blommor.

MOROTSKAKA


MAZARINKAKA


CITRON & HALLONMARÄNGPAJ
SURDEGSBRÖD
RAW FOOD SNITT

mellan Himmel & Hage




